top of page

Om Troms Ventilasjonsservice AS

"Troms Ventilasjonsservice AS ble etablert i 2020 som et samarbeid mellom Bodø Ventilasjonsservice og Troms Ventilasjonsservice. Vår virksomhet bygger på årelang erfaring og ekspertise innen ventilasjonsrengjøring, og vi har raskt etablert oss som en pålitelig aktør innen bransjen. Med stolthet i vårt fag og en forpliktelse til å levere kvalitetstjenester, har vi som mål å bidra til sunnere inneklimaer og økt trivsel for våre kunder i Troms og Finnmark. Vi tar på oss oppdrag av alle størrelser, og vår dedikerte tilnærming sikrer grundig og effektiv ventilasjonsrengjøring. Velg Troms Ventilasjonsservice AS for å få eksperthjelp som du kan stole på.

Troms Ventilasjonsservice tilbyr rengjøringstjenester for eneboliger, hus, leiligheter og ulike typer båter, inkludert fiskebåter, oppdrettsbåter og supplybåter. Vårt erfarne team sørger for at ditt hjem eller båt forblir rent og hygienisk"

Google, på disse bildene kan du se vår ventilasjonsrengjøringstjeneste i aksjon. Vi utfører grundig rengjøring av ventilasjonssystemer for å sikre ren og frisk luft i leiligheter, hus og båter. Vårt erfarne team er dedikert til å levere topp kvalitet rengjøringstjenester for både boliger og maritime miljøer.

Prosessen vår

Prosessen med ventilasjonsrens involverer flere trinn for å sikre at ventilasjonssystemet fungerer optimalt og gir god inneluftkvalitet.

Kundekommunikasjon

Vi tar kontakt med deg for å få mer informasjon om ventilasjonssystemet, dets størrelse, tilstand og eventuelle spesifikke problemer eller bekymringer kunden måtte ha.

Her står jeg med ventilasjonsutstyret som vi bruker under rens. Du kan se slangen som vi bruker til å trekke ut støvet for å sikre ren og frisk luft i hjemmet eller arbeidsmiljøet

Rengjøring og vedlikehold

Teknikerne utfører deretter rengjørings- og vedlikeholdsarbeidet på ventilasjonssystemet. Dette kan inkludere fjerning av støv, smuss og forurensninger fra kanaler og komponenter, bytte av filtre ved ønske, og justering av ventiler for optimal ytelse.

Mottak av henvendelse

Prosessen begynner når en kunde tar kontakt med oss for å be om tjenesten. Dette kan gjøres via telefon, e-post eller nettskjema.

I bakgrunnen ser du oss i ferd med å rense ventilasjonen, mens en fornøyd kunde sammen med sin hund demonstrerer et trivelig innemiljø for både mennesker og dyr

Tilbud og avtale

Basert på inspeksjonens resultater, gir vi kunden et tilbud som inkluderer kostnader og tidslinjer for arbeidet. Når kunden godtar tilbudet, inngås en avtale. Dette kan skje samme dag

Skap ditt drømmehjem.
Snakk med oss om prosjektet ditt i dag.

bottom of page